WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA II 2.0 TDI 136PK
Bouwjaar 02-2004 - 05-2010

ABS sensoren SKODA OCTAVIA II (1Z3) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw SKODA OCTAVIA II (1Z3) 2.0 TDI

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIDAEWOOJEEP. Elke SKODA OCTAVIA II (1Z3) heeft een eigen VIN-nummer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

APK-afkeur van ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.