100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA II Combi 1.6 MultiFuel 102PK
Bouwjaar 01-2008 - 06-2013

ABS sensoren SKODA OCTAVIA II Combi (1Z5) 1.6 MultiFuel

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw SKODA OCTAVIA II Combi (1Z5) 1.6 MultiFuel

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA OCTAVIA II Combi (1Z5), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETMITSUBISHIVW VOLKSWAGENBMW. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past.