WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA II Combi 2.0 TDI 16V 136PK
Bouwjaar 02-2004 - 05-2010

ABS sensoren SKODA OCTAVIA II Combi (1Z5) 2.0 TDI 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw SKODA OCTAVIA II Combi (1Z5) 2.0 TDI 16V

Elke SKODA OCTAVIA II Combi (1Z5) heeft een eigen VIN-nummer. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHJEEPAUDILINCOLN. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Wij controleren altijd bij de SKODA dealer of de onderdelen passen op uw auto.