WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé 0.6 61PK
Bouwjaar 01-2004 - 02-2007

ABS sensoren SMART FORTWO Coupé (450) 0.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART FORTWO Coupé (450) 0.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Vieze ABS-sensoren op uw SMART FORTWO Coupé (450)

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART komen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.