WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG ACTYON I 2.0 Xdi 141PK
Bouwjaar 11-2005 - heden

ABS sensoren SSANGYONG ACTYON I 2.0 Xdi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Vieze ABS-sensoren op uw SSANGYONG ACTYON I 2.0 Xdi

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de SSANGYONG ACTYON I dealer of de onderdelen passen op uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.