WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG MUSSO 2.3 TDiC Vierwielaandrijving 101PK
Bouwjaar 05-1997 - 10-2003

ABS sensoren SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 TDiC Vierwielaandrijving

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 TDiC Vierwielaandrijving komen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG MUSSO (FJ). Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIMITSUBISHISKODATOYOTACITROEN. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Vieze ABS-sensoren op uw SSANGYONG

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.