100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG REXTON / REXTON II 2.7 D 4x4 186PK
Bouwjaar 06-2006 - heden

ABS sensoren SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 D 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Zimmermann, Brembo en Jurid De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 D 4x4 past.

Vieze ABS-sensoren op uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_)

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.