WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG REXTON / REXTON II 2.7 Xdi 165PK
Bouwjaar 03-2005 - 08-2006

ABS sensoren SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_) 2.7 Xdi. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Vieze ABS-sensoren op uw SSANGYONG REXTON / REXTON II (GAB_)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

APK-afkeur van ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZLANCIASEAT.