ABS sensoren SUBARU

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

ABS-sensoren in het wiellager

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Bekijk ook alle subaru abs sensoren op RemOnderdelen.nl