WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.5 AWD 167PK
Bouwjaar 07-1997 - 05-2002

ABS sensoren SUBARU FORESTER (SF_) 2.5 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Bendix, ABS, Bosch en Zimmermann Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATSUBARULINCOLNMG. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU FORESTER (SF_) 2.5 AWD. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Wij controleren altijd bij de SUBARU FORESTER (SF_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.