WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Coupé 1.6 95PK
Bouwjaar 09-1998 - 09-2000

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Coupé (GFC) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU IMPREZA Coupé (GFC) 1.6

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Coupé (GFC), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

APK-afkeur van ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERLANCIASMARTLDVCHRYSLERHONDA. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637