WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 1.5 F 107PK
Bouwjaar 02-2008 - 03-2012

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 1.5 F

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 1.5 F

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) komen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.