100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Hatchback 2.0 R AWD 150PK
Bouwjaar 01-2008 - 03-2012

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 R AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3) 2.0 R AWD. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU IMPREZA Hatchback (GR, GH, G3)

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.