100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i AWD 204PK
Bouwjaar 12-2001 - 11-2002

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 i AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 i AWD

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Sedan (GD) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCDAIHATSUTOYOTALAND ROVER.