WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 i WRX AWD 228PK
Bouwjaar 12-2002 - 09-2005

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 i WRX AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Elke SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 i WRX AWD heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLMGSUBARU. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU IMPREZA Sedan (GD)

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.