WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.5 i AWD 152PK
Bouwjaar 12-2002 - 09-2005

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.5 i AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.5 i AWD. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU IMPREZA Sedan (GD)

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!