100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.8 i 103PK
Bouwjaar 11-1995 - 06-1996

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF) 1.8 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF) 1.8 i past. Je kunt bij ons betalen via overboeking Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU IMPREZA Stationwagen (GF)

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!