WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.5 AWD 152PK
Bouwjaar 12-2002 - 09-2005

ABS sensoren SUBARU IMPREZA Stationwagen (GG) 2.5 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen (GG) 2.5 AWD. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU IMPREZA Stationwagen (GG)

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.