WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY IV 1.0 69PK
Bouwjaar 01-2007 - heden

ABS sensoren SUBARU JUSTY IV 1.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU JUSTY IV 1.0

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU JUSTY IV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.