WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY I 2.0 116PK
Bouwjaar 08-1991 - 12-1993

ABS sensoren SUBARU LEGACY I (BC) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU LEGACY I (BC) 2.0 komen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU LEGACY I (BC)

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.