WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.0 AWD 179PK
Bouwjaar 06-2005 - 04-2009

ABS sensoren SUBARU LEGACY IV (BL) 2.0 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVHONDASUZUKICHRYSLER. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU LEGACY IV (BL) 2.0 AWD

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU LEGACY IV (BL) komen. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Gietijzer komt minder vaak voor als component.