WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.5 i AWD 173PK
Bouwjaar 01-2008 - 12-2009

ABS sensoren SUBARU LEGACY IV Stationwagen (BP) 2.5 i AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU LEGACY IV Stationwagen (BP) 2.5 i AWD

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de SUBARU LEGACY IV Stationwagen (BP) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENLADAVAUXHALLBUICKJEEP.