WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE III 1.8 105PK
Bouwjaar 06-1985 - 07-1986

ABS sensoren SUBARU LEONE III 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU LEONE III 1.8

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij controleren altijd bij de SUBARU LEONE III dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOGMCLAMBORGHINI. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.