WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LIBERO Bus 1.2 4WD 67PK
Bouwjaar 08-1991 - 04-1994

ABS sensoren SUBARU LIBERO Bus (E10, E12) 1.2 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, TRW, Bosch, Jurid, ATE, Brembo, ABS, Bendix, Lucas, Zimmermann en Textar De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU LIBERO Bus (E10, E12) 1.2 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU LIBERO Bus (E10, E12)

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.