WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU REX III 0.7 64PK
Bouwjaar 07-1990 - 02-1992

ABS sensoren SUBARU REX III 0.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Gietijzer komt minder veel voor als component. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU REX III 0.7, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Je kunt bij ons betalen via iDeal, Creditcard, MisterCash en overboeking Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU REX III.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.