WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU XV 2.0 i AWD 150PK
Bouwjaar 03-2012 - heden

ABS sensoren SUBARU XV (_GP_) 2.0 i AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Vieze ABS-sensoren op uw SUBARU XV (_GP_) 2.0 i AWD

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via AfterPay, MisterCash en overboeking U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU XV (_GP_) komen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.