100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI ALTO 1.6 97PK
Bouwjaar 10-1998 - 09-2000

ABS sensoren SUZUKI ALTO (HA12, HA23) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw SUZUKI ALTO (HA12, HA23) 1.6

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAMERCEDES-BENZFORD. Wij controleren altijd bij de SUZUKI ALTO (HA12, HA23) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. Gietijzer komt minder veel voor als component.

APK-afkeur van ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.