WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI GRAND VITARA I 2.7 173PK
Bouwjaar 06-2001 - 08-2003

ABS sensoren SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) 2.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) 2.7

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOPEUGEOTDAIMLERDAEWOOLADA. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.