WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI GRAND VITARA I 2.7 184PK
Bouwjaar 09-2003 - 08-2006

ABS sensoren SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) 2.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) 2.7. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw SUZUKI

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.