WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA Hatchback 1.6 107PK
Bouwjaar 01-2005 - 12-2007

ABS sensoren SUZUKI LIANA Hatchback 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw SUZUKI LIANA Hatchback 1.6

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI LIANA Hatchback. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTALFA ROMEODODGEMERCEDES-BENZ. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto.