WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI SWIFT III 1.3 DDiS 75PK
Bouwjaar 08-2005 - heden

ABS sensoren SUZUKI SWIFT III (MZ, EZ) 1.3 DDiS

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Vieze ABS-sensoren op uw SUZUKI SWIFT III (MZ, EZ) 1.3 DDiS

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI SWIFT III (MZ, EZ) past. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.