WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA 4 RUNNER 3.0 TDi 140PK
Bouwjaar 09-2000 - 07-2002

ABS sensoren TOYOTA 4 RUNNER (_N18_) 3.0 TDi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA 4 RUNNER (_N18_) 3.0 TDi. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA 4 RUNNER (_N18_)

Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.