WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA 4 RUNNER 3.4 185PK
Bouwjaar 11-1995 - 11-2002

ABS sensoren TOYOTA 4 RUNNER (_N18_) 3.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij controleren altijd bij de TOYOTA 4 RUNNER (_N18_) 3.4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA 4 RUNNER (_N18_)

Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA.