100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA ALLION I 1.8 4WD 132PK
Bouwjaar 06-2001 - 06-2007

ABS sensoren TOYOTA ALLION I (_T24_) 1.8 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA ALLION I (_T24_) 1.8 4WD komen. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Wij controleren altijd bij de TOYOTA ALLION I (_T24_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.