100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA ALLION I 2.0 4WD 155PK
Bouwjaar 06-2001 - 04-2007

ABS sensoren TOYOTA ALLION I (_T24_) 2.0 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bosch, Zimmermann, TRW, Bendix, Rofren en Brembo Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

APK-afkeur van ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINILAMBORGHINISEATVW VOLKSWAGENNISSAN. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA ALLION I (_T24_) 2.0 4WD past.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA ALLION I (_T24_)

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.