WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Liftback 2.0 D 115PK
Bouwjaar 09-2002 - 02-2003

ABS sensoren TOYOTA AVENSIS Liftback (_T22_) 2.0 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA AVENSIS Liftback (_T22_) 2.0 D

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA AVENSIS Liftback (_T22_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAMAZDAJAGUARCADILLACSMART. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Je kunt bij ons betalen via overboeking Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.