WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 2.0 TD 84PK
Bouwjaar 02-1983 - 10-1986

ABS sensoren TOYOTA CAMRY Sedan (_V1_) 2.0 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CAMRY Sedan (_V1_) 2.0 TD

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA CAMRY Sedan (_V1_).

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKICITROENLANCIA. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen.