100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 3.0 192PK
Bouwjaar 09-2002 - 11-2006

ABS sensoren TOYOTA CAMRY Sedan (_V3_) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CAMRY Sedan (_V3_) 3.0

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA CAMRY Sedan (_V3_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.