100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.2 126PK
Bouwjaar 09-1991 - 07-1996

ABS sensoren TOYOTA CAMRY Stationwagen (_V1_) 2.2

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CAMRY Stationwagen (_V1_) 2.2

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA CAMRY Stationwagen (_V1_) komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.