100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY 3.0 183PK
Bouwjaar 09-1993 - 07-1996

ABS sensoren TOYOTA CAMRY (_V1_) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CAMRY (_V1_) 3.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CAMRY (_V1_)

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINILOTUSSKODADODGEFIAT. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.