WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY 3.0 185PK
Bouwjaar 06-1991 - 09-1995

ABS sensoren TOYOTA CAMRY (_V1_) 3.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLINCOLNDAIHATSUROVER. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CAMRY (_V1_) 3.0

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CAMRY (_V1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past.