100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E Sportswagon 1.6 115PK
Bouwjaar 04-1992 - 09-1997

ABS sensoren TOYOTA CARINA E Sportswagon (_T19_) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA CARINA E Sportswagon (_T19_) 1.6. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CARINA E Sportswagon (_T19_)

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTNISSANINFINITIPLYMOUTHDODGECITROEN. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.