100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA 1.6 124PK
Bouwjaar 08-1983 - 07-1985

ABS sensoren TOYOTA CELICA (_A6_) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA CELICA (_A6_) 1.6. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CELICA (_A6_)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTALDVLOTUSNISSAN. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.