WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.3 75PK
Bouwjaar 05-1997 - 10-2001

ABS sensoren TOYOTA COROLLA (_E11_) 1.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA COROLLA (_E11_) 1.3 past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACHONDAFIAT.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA COROLLA (_E11_)

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.