WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.8 116PK
Bouwjaar 08-1998 - 06-2002

ABS sensoren TOYOTA COROLLA (_E11_) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA COROLLA (_E11_) 1.8

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA COROLLA (_E11_). Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDTOYOTASSANGYONG. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.