WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.8 4WD 136PK
Bouwjaar 01-2001 - 02-2007

ABS sensoren TOYOTA COROLLA (_E12_) 1.8 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA COROLLA (_E12_) 1.8 4WD

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGECHEVROLETSUZUKIOPELVAUXHALLKIA. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA COROLLA (_E12_). Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.