100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA FX Compact 1.6 116PK
Bouwjaar 05-1985 - 04-1987

ABS sensoren TOYOTA COROLLA FX Compact (E8B) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA COROLLA FX Compact (E8B) 1.6

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA FX Compact (E8B) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.