100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.8 4WD 136PK
Bouwjaar 12-2001 - 02-2007

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Stationwagen (_E12_) 1.8 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA COROLLA Stationwagen (_E12_) 1.8 4WD

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke TOYOTA COROLLA Stationwagen (_E12_) heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.