WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Verso 1.8 125PK
Bouwjaar 03-2004 - 03-2009

ABS sensoren TOYOTA COROLLA Verso (ZER_, ZZE12_, R1_) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA COROLLA Verso (ZER_, ZZE12_, R1_) 1.8

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA Verso (ZER_, ZZE12_, R1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.