100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CORONA Sedan 1.5 125PK
Bouwjaar 11-1987 - 08-1989

ABS sensoren TOYOTA CORONA Sedan (_T17_) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elke TOYOTA CORONA Sedan (_T17_) 1.5 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCSSANGYONGKIALAND ROVERTOYOTA. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en overboeking

APK-afkeur van ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Vieze ABS-sensoren op uw TOYOTA CORONA Sedan (_T17_)

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.